© Kuva: Getty Images

Zlatan pelasti Manchester Unitedin totaalinöyryytykseltä

Ukrainalainen Zorya Luhansk piinasi Manchester Unitedia Old Traffordilla Eurooppa-liigassa liki 70 minuuttia. Zlatan Ibrahimovic päästi kuitenkin Unitedin piinasta puskemalla voittomaalin.

Vaihdossa ollut Wayne Rooney tuli kentälle vain hetkeä aiemmin. United pelasi hienon kuvion ja Rooney pääsi laukomaan pilkun tuntumasta täysin vapaasti. Laukaus epäonnistui raskaasti, mutta pomppi jotenkin takatolpalle, mistä Zlatan siivosi päällään pallon verkkoon.

United voitti 1-0. Voitto oli erittäin tärkeä, sillä UEL:n avausottelussaan ManU hävisi Feyenoordille 0-1. Kun Feyenoord hävisi tänään Fenerbachelle 0-1, on turkkilaisjoukkue A-lohkon kärjessä neljällä pisteellä, ManU:lla ja Feyenoordilla on molemmilla kolme pistettä.