© Kuva: Getty Images

50 miljoonan ManU-floppi osui vihdoin – vaikeudet jatkuivat silti Valioliigassa

Manchester United nyhväsi tasapelin kotonaan Stokea vastaan Valioliiga-kierroksella. Unitedin kohuhankinta viime kaudelta Anthony Martial teki vihdoin maalin, mutta Stoke kampesi tasoihin.

Martial saapui Manchesteriin viime kaudella 50 miljoonalla eurolla Louis van Gaalin hankintana. Martialin markkina-arvo oli tuolloin vain kahdeksan miljoonaa euroa, joten melkoisen summan ManU oli valmis maksamaan nuoresta ranskalaisesta, joka oli sitä ennen parhaalla kaudellaan osunut Monacon paidassa yhdeksän kertaa kaudessa.

ManU-aikakausi ei ole ollut Martialille ruusuinen, sillä 20-vuotiaan ranskalaishyökkääjän edellinen maali punapaidassa tuli viime toukokuussa West Hamia vastaan, jolloin onnistumisia tuli kerralla kaksin kappalein.

Viime kaudella Martial osui silti ManU:n paidassa 11 kertaa, joten täysin hukkaan ei miljoonat menneet. Tällä kaudella Martialilla on ollut hankaluuksia mahtua Unitedin kokoonpanoon. Viimeksi Martial on pelannut täydet minuutit viime toukokuussa FA Cupin ottelussa Crystal Palacea vastaan.

ManU:n maalivahti David De Gea antoi lopulta melkoisen lahjamaalin Stokelle 82. minuutilla. De Gea ei saanut vangittua palloa, jonka jatkotilanteen ex-Liverpool-pelaaja Joe Allen seurasi ja laittoi sisään.

Manchester Unitedilla on ollut Valioliigassa vaikeuksia viime aikoina, vaikka edellisessä ottelussa Leicesteriä vastaan ManU otti näytöstyyliin 4-1-voiton. Sitä ennen ManU koki kaksi tappiota Valioliigassa, jonka lisäksi turpaan tuli myös Eurooppa-liigassa Feyenoordia vastaan. United on sarjassa kuudentena.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!