© Kuva: Getty Images

Antonio Conte: ”Nyt ei ole aika spekuloida millään mestaruudella”

Chelsean manageri Antonio Conte sanoo, että he eivät katsele sarjataulukkoa tässä vaiheessa kautta. Chelsea nousi huipputasaisessa Valioliigan kärkitaistelussa pisteen päähän Manchester Citystä, Arsenalista ja Liverpoolista voitettuaan Southamptonin 2-0.

Eden Hazard ja Diego Costa iskivät Chelsean maalit. Voitto oli joukkueelle liigassa jo neljäs peräkkäinen, ne ovat tulleet maalierolla 11-0. Chelsean maali on pysynyt liigassa puhtaana seitsemän tuntia. Italomanageri pitää kuitenkin jäät hatussa.

– Tässä vaiheessa ei ole järkevää tuijotella sarjataulukkoa. Olemme toki hyvissä asemissa, mutta ei se ole tärkeää. Nyt pitää vain tehdä paljon töitä ja tulla sitä kautta vielä paremmaksi joukkueeksi, Conte sanoo ESPN:llä.

– Ottelu ottelulta näen nyt paljon mahdollisuuksia. Olen luottavainen, koska pystymme yhä parantamaan peliämme paljon.

– En halua nyt lähteä spekuloimaan millään mestaruusmahdollisuuksilla. Nyt pitää voittaa mahdollisimman paljon pelejä ja katsoa sitten keväällä, olemmeko mukana mestaruustaistossa, Conte kommentoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!