© Kuva: Getty Images

Arsenal otti murskavoiton, yllätysmies maalasi hattutempun! Katso Mestarien liigan tulokset

Arsenal oli omaa luokkaansa Mestarien liigassa Ludogoretsia vastaan, kun se otti upean kotivoiton maalein 6-0.

Ensimmäisellä puoliskolla ”Tykkimiehet” ottivat isännän otteen ottelusta Alexis Sanchezin ja Theo Walcottin komeilla osumilla. Toista puoliskoa ehdittiin pelata vain reilu minuutti, kun Alex Oxlade-Chamberlain vei Arsenalin jo ratkaisun tuntuiseen 3-0-johtoon.

Sitten maalikarkeloista vastasi hieman yllättävämpi maalintekijä, sillä syöttökoneena tunnettu Mesut Özil otti maalintekovastuun ja paukutti reilussa puolessa tunnissa hattutempun.

Özil oli viides Arsenal-pelaaja seuran historiassa, joka on onnistunut tekemään hattuttempun Mestarien liigassa. Aiemmat hattutempun tekijät ovat Thierry Henry, Nicklas Bendtner, Danny Welbeck ja Olivier Giroud.

Voitto oli myös historiallinen Arsenal-luotsi Arsene Wengerille. Wenger on nyt voittanut sata ottelua Arsenalin peräsimessä 20 vuoden aikana Euroopan kentillä, mukaan lukien kaikki Euroopan kansainväliset turnaukset.

Keskiviikkoillan tulokset Mestarien liigassa:

Arsenal – Ludogorets 6-0
Barcelona – Manchester City 4-0
Bayern München – PSV 4-1
Celtic – Borussia Mönchengladbach 0-2
Dynamo Kiova – Benfica 0-2
FK Rostov – Atletico Madrid 0-1
Napoli – Besiktas 2-3
PSG – Basel 3-0