© Kuva: Getty Images

Chelsealta varoitus Diego Costalle – lisää kunnioitusta!

Brittimedioiden mukaan Chelsea on varoittanut tähtihyökkääjäänsä Diego Costaa ja kertonut tälle, että manageri Antonio Contea on kunnioitettava enemmän.

Costa teki avausmaalin lauantaina, kun Chelsea voitti Leicesterin 3-0. Hän ei ollut kuitenkaan tyytyväinen, kun manageri Conte alkoi tehdä pelaajavaihtoja toisella jaksolla ja elehti moneen kertaan kohti vaihtopenkkiä kiukkuisen näköisenä.

The Telegraphin mukaan syy oli siinä, että Costa ei pidä Conten valmennustyylistä – hän ei haluaisi liikaa neuvoja ottelun aikana. The Mirrorin mukaan Costa tuohtui, koska kuvitteli Conten kritisoivan hänen pelaamistaan.

– Minä teen päätökset pelaajavaihdoista. Costan intohimoisuus on mielestäni seuralle vain hyvä asia, Conte väitti ottelun jälkeen.

Joka tapauksessa seurajohdossa ei pidetty Costan käytöksestä ja häntä on nyt varoitettu käyttäytymästä samalla tavalla jatkossa. Jo viime kaudella Costa ajautui konflikteihin silloisen managerin Jose Mourinhon kanssa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!