© Kuva: Getty Images

Daniel Sturridge kovassa iskussa – Liverpool eteni jatkoon

Daniel Sturridge oli kovassa iskussa, kun Liverpool voitti Tottenhamin Liigacupin neljännesvälierässä maalein 2-1.

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun niin sanotuilla kakkosmiehistöillään. Liverpool-kokoonpanon suurin tähti oli Sturridge, joka oli Liverpoolin sankari kahdella osumallaan. Sturridge oli lähellä tehdä hattutempun, mutta ulkosyrjänosto kolahti ylärimaan ottelun loppupuolella.

Tottenhamin ainokaisesta vastasi paljon vastuuta Harry Kanen loukkaantumisen vuoksi saanut Vincent Janssen, joka ampui rankkarista 2-1-kavennuksen. Maali oli Janssnille toinen Tottenham-paidassa ja molemmat ovat tulleet Liigacupissa ja rankkarista.

Valkopaidat saivat lisävirtaa Janssenin maalista, mutta Liverpool-puolustus kesti lähentelyt hyvin pelanneen maalivahti Simon Mignolet’n johdolla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!