© Kuva: Getty Images

Diego Costalle 40. Valioliiga-osuma – Chelsealle neljäs peräkkäinen voitto

Chelsea haki Southamptonin vieraana kolme pistettä sunnuntain Valioliiga-ottelussa. Chelsea puolusti tiiviisti ja voitti ottelun maalein 2-0.

Chelsean yksi voiton takuumiehistä oli Eden Hazard, joka teki Chelsean voittomaalin ja syötti vielä toisen osuman. Hazard on tällä kaudella tehnyt jo viisi osumaa, ja belgialaistähti on onnistunut jo nyt useammin kuin viime kaudella yhteensä.

Chelsean toisen osuman viimeisteli Diego Costa, jolle maali oli Valioliiga-uran 40. Costa tarvitsi 40 maalin tekemiseen 64 ottelua. Se on seitsemän ottelua vähemmän kuin Manchester City -tähti Sergio Aguerolla kesti 40 maalin tekemiseen.

Chelsealle voitto oli jo neljäs peräkkäinen Valioliigassa. Sarjassa ”Siniset” ovat neljäntenä pisteen perässä sarjaa johtavaa Manchester Cityä. Antonio Conten Chelsea on nyt kerännyt puolet enemmän pisteitä kuin viime kaudella Jose Mourinhon alaisuudessa kymmenen pelatun ottelun jälkeen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!