© Kuva: Getty Images

Diego Maradonalta täyslaidallinen Newcastle-managerille: ”Voiko joku selittää?”

Newcastle teki Real Madridista potkut saaneen Rafel Benitezin kanssa kolmen vuoden sopimuksen kesken viime kauden. Benitezin tehtävänä oli säilyttää sarjapaikka Valioliigassa, mikä ei onnistunut.

Newcastle pelaa tällä kaudella Championshipissä Benitezin alaisuudessa. Benitez sai viime kaudella potkut Real Madridista heikkojen tulosten takia, eikä Argentiinan jalkapallolegenda Diego Maradona ymmärrä Newcastlen tekemää sopimusta alkuunkaan.

– Jos Benitez, jota arvostan suuresti, oli huono Real Madridissa, ei hän voi siitä ainakaan syyttää huonoja pelaajia. Hän epäonnistui. Mutta vain hetki siitä epäonnistumisesta ja Newcastle tarjosi hänelle kolmen vuoden sopimuksen, Maradona ihmetteli kovaan ääneen espanjalaiselle Marcalle.

Real Madridin kurssi kääntyi heti, kun Benitez siirtyi syrjään ja valmennusvastuun otti Zinedine Zidane, joka on yhä Los Blancosin päävalmentaja.

Newcastle aloitti kauden surkeasti kahdella tappiolla, mutta on saanut sen jälkeen käännettyä kurssin. Seitsemän voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota oikeuttavat kolmanteen tilaan sarjataulukossa. Maradona ei ymmärrä Newcastle-johdon päätöstä antaa Benitezille vielä uusi mahdollisuus.

– Voiko joku selittää tämän minulle? Onko tämä normaalia vai meneekö tämä väärin? Maradona jyrisi.

Lähde: Sky Sports

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!