© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehdet: Real Madridin pukuhuone on jakautunut – syynä Cristiano Ronaldon kehno vire

Espanjalaismediat kertovat Real Madridin miehistön kasvavasta turhautumisesta joukkueen ykköstähteä Cristiano Ronaldoa ja tämän suosimista kohtaan. Portugalilaisen alkukausi on sujunut heikosti, ja hän on tehnyt tällä kaudella vasta neljä maalia 768:n pelatun minuutin aikana.

Sunnuntaina portugalilaiselle osoitti turhautumistaan Toni Kroos. Saksalaispelaaja pyöritteli käsiään ja viittelöi Ronaldon suuntaan, kun portugalilainen haki itse maalia tilanteessa, jossa Kroosilla olisi ollut avopaikka.

Joukkueen harjoituksissa Ronaldo taas otti yhteen James Rodriguezin kanssa, Mundo Deportivo kertoo. Rodriguez oli tiettävästi harmissaan Ronaldon egoistisesta asenteesta ja käytöksestä.

Diario Golin mukaan Marco Asensio ja Alvaro Morata ovat puolestaan kyllästyneitä istumaan vaihtopenkillä, kun Karim Benzema ja Ronaldo vievät avauskokoonpanon paikat, vaikka tulosta on syntynyt nihkeästi.

Ronaldolle on myös vihelletty Madridin viimeisissä kotipeleissä. Madrid-luotsi Zinedine Zidane kommentoi viheltämistä sanomalla ymmärtävänsä faneja, koska Madrid-yleisö on tottunut vaatimaan Ronaldolta niin paljoa.

Vaikka portugalilainen on saanut alkukauden otteistaan kritiikkiä, hän on yksi suurimmista ennakkosuosikeista Kultaisen pallon saajaksi. Lista ehdokkaista julkaistiin maanantaina.