Ex-Manchescter City -manageri kehui Mario Balotellia – antoi myös tiukan ohjeen

Mario Balotelli on ollut vahvassa iskussa uudessa seurassaan Nicessa Ranskan liigassa.  Balotelli on osunut alkukaudella kolmessa pelaamassaan liigaottelussa peräti viidesti. Balotellia urallaan valmentaneella Roberto Mancinilla ei ollut pahaa sanottavaa entisestä pelaajastaan.

Mancini valmensi Balotellia Interissä, ja myöhemmin myös Manchester Cityssä. Italialaisvalmentaja uskoo Balotellin pystyvän tekemään 20 maalia Ligue 1:ssä.

– Mielestäni hän on fantastinen. Hän on erityinen kaikessa, mitä hän tekee. Hänen tulisi tehdä vähintään 20 maalia Nicessa, Mancini sanoi L’Equipe-lehdelle.

Ohjeitakin tuli.

– Mutta hänen täytyy muistaa pitää paitansa päällä tulevaisuudessa. Maalien tekeminen on hänelle luontaista, Mancini sanoi viitaten Balotellin saamiin keltaisiin kortteihin, joita italialainen on urallaan saanut tuulettamalla ilman paitaa.

Mancinin mukaan kaikilla on mielipide Balotellista, mutta hän näki lahjakkuuden jo Balotellin ollessa 17-vuotias raakile Interissä.

– Peluutin häntä paljon loppukaudella 2007-08, kun Zlatan Ibrahimovic oli loukkaantuneena. Hän pelasi todella hyvin silloin. Olin varma, että hänestä tulee tähti, mutta hän ei pystynyt käsittelemään tähtistatusta 17-vuotiaana. Ehkä asiat tapahtuivat hänelle liian nopeasti, Mancini arvioi.

Balotelli osaa olla jokaisen valmentajan painajainen, mutta Mancini tuli italialaishyökkääjän kanssa hyvin toimeen.

– Hän on hyvä jätkä, jolla on iso sydän. Joskus hän saattaa käydä hermoillesi, mutta on vaikea toivoa hänelle mitään muuta kuin hyvää, Mancini sanoi.

Lähde: goal.com