© Kuva: Getty Images

Ex-ManU-kapteeni otti kantaa: ”Paul Pogba on epäilemättä hämillään”

Manchester Unitedin ympärillä kuohuu. Sunnuntainen tappio Chelsealle nosti rankalla kädellä joukkueen ongelmat esiin. Muun muassa ennätyssummalla Manchesteriin hankittu Paul Pogba on ollut vaikeuksissa Unitedin keskikentällä.

Pitkän uran ManU:ssa tehneen entisen kapteeni Gary Nevillen mukaan Pogba hakee yhä paikkaansa punapaitojen keskikentällä.

– Pogba on epäilemättä hämillään, Neville sanoi Sky Sportsille.

Pogba on hakenut alkukauden aikana rooliaan. Välillä ranskalaistaituri on pelannut ylempänä ja välillä alempana. Pogba on itsekin sanonut toivovansa pelaavan hyökkäävämmässä roolissa. Mourinho on kuitenkin peluuttanut Pogbaa enimmäkseen alempana keskikenttäpelaajana.

– Hänet on tuotu (Manchesteriin) valtavalla summalla rahaa. Seurasin häntä (Chelsea-pelissä), ja hänellä oli vaikea päivä. Hänellä oli myös ajoittain vaikeuksia Anfieldilla (Liverpoolia vastaan) kymppipaikalla.

– Joten minusta tuntuu, että Jose (Mourinho) yrittää löytää keinoa sisällyttää hänet peliin. Ja kun hankit pelaajan tuollaisella summalla rahaa, sinun täytyy jotenkin siinä onnistua, Neville sanoi.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!