© Kuva: Pekka Mäntylä

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kommentoi päävalmentaja Mika Lehkosuon asemaa

HJK:n kausi päättyi hopeamitaleihin ja 0-0-tasapeliin kotikentällä SJK:ta vastaan. Kaikilla mittareilla HJK:n kausi oli pettymys, ja sen myöntää myös HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

– Tuloksellisesti ei missään nimessä onnistuttu, eikä peliesitykset ollut sitä, mitä HJK:n tulisi esittää. Ainoastaan mestaruus oli tavoite. Ei mitään selittelyjä, onnittelut Maarianhaminaan, Riihilahti totesi pelaajakäytävällä.

Riihilahdelta kysyttiin HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuon asemasta. Riihilahti oli vielä hyvin vaitonainen, mutta kertoi, että Lehkosuon tilanne on riippuvainen siitä, mihin suuntaan HJK haluaa itseään viedä.

– Varmaan arvaattekin, etten ala median välityksellä keskustelemaan siitä hyvinä, enkä huonoina aikoina. Käydään avainasiat jokaisen vuoden jälkeen läpi, hyvinä ja huonoina vuosina. Sitten tehdään kokonaisarvio siitä, minkälainen HJK:n pitäisi olla ja mitä pitää tehdä, että päästään siihen. Se on paljon isompi asia kuin vain tämä yksi peli tai tulos, Riihilahti selvitti.

HJK:n kaudesta on vaikea löytää suuressa kuvassa suurempia onnistumisia, mutta toimitusjohtaja löysi europeleistä positiivista. HJK putosi IFK Göteborgille Eurooppa-liigan karsintavaiheen semifinaaleissa yhteismaalein 3-2.

– Kansainväliset pelit olivat tänä vuonna ihan kohtuulliset. Siellä puolella olimme uskottavampi joukkue kuin aikaisempana vuonna. Se ei poista sitä tosiasiaa, että kotimaan sarja on pääasia, ja tänä vuonna ei pärjätty niin kuin olisimme halunneet pärjätä. Kyseessä oli kauden mittainen matka, emmekä pelanneet sellaista peliä, jolla olisi ansainnut paremman tuloksen, Riihilahti harmitteli.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä