© Kuva: Getty Images

Huhut kiihtyvät – Manchester Unitedin puolustaja askeleen lähempänä Italiaa

La Gazetta dello Sportin mukaan Manchester Unitedin puolustaja Matteo Darmian on askeleen lähempänä Italiaa.

Darmianin kohdalla Italia-huhut siis vain kiihtyvät, sillä mies ei ole ensimmäistä kertaa yhdistetty Serie A -paluuseen (uutinen). Italialaisaviisin mukaan Darmian on siirtymässä Inter Milaniin tammikuussa.

Darmian oli Louis van Gaalin aikakaudella avauskokoonpanossa, muttei enää Jose Mourinhon saavuttua seuraan. Darmian on jäänyt täysin minuuteitta Valioliigassa tällä kaudella.

Sky Sports huhuili aiemmin, että AS Roma ja Napoli haluavat 26-vuotiaan puolustajan, joka on pelannut Italian maajoukkueessa 26 kertaa. ManU:un mies tuli Italiasta Torinosta. La Gazetta dello Sportin tietojen mukaan Inter olisi halunnut Darmianin jo kesällä, mutta siirto ei toteutunut.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!