© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkaja-pelaaja viihtyi uudessa roolissaan: ”Klaarasin sen tosi hyvin”

Vaikka Islanti-peli oli surullinen tapahtuma suomalaisessa jalkapallossa, ainakin yksi pirteä väriläiskä ottelussa nähtiin. Robin Lod pelasi loistavan pelin laitapelaajana uudessa roolissaan maajoukkueessa.

Lod kuului Suomen parhaimmistoon Islantia vastaan viimeistellen Huuhkajien 2-1-johtomaalin hienolla laukauksella. Keskikentällä yleensä viihtynyt Lod oli Suomen vaarallisimpia pelaajia Teemu Pukin ohella hyökkäyspäässä.

– Omasta mielestäni meni aika hyvin. Vähän ehkä uusi pelipaikka, mutta silti klaarasin sen tosi hyvin mielestäni, Lod kertoi huuhkaja-tv:lle.

Turhaan ei Lod itseään ylistänyt, sillä myös puolustuspään velvoitteet sujuivat hyvin, vaikka Lod ei lähtökohtaisesti ole kovinkaan puolustava pelaaja koskaan ollut.

Lodin mukaan Islanti-tappion pettymys on nyt jätetty taakse, ja ”fiilis” on hänen mukaansa joukkueessa hyvä ennen tämän illan Kroatia-ottelua. Kroatialta on sivussa tähtipelaajat Ivan Rakitic ja Luka Modric.

– Ei haittaa kyllä, että he ovat poissa. Ihan hyvä juttu meille, mutta sieltä löytyy kyllä laatua heidänkin jälkeen, Lod sanoi.

Kroatia murskasi aiemmassa ottelussan 0-6 Kosovon, jonka kanssa Suomi pelasi avausottelussa 1-1-tasapelin.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!