Huuhkajien onnistujat viime viikon karsintapeleissä: ”Suuremmat stadionit kutsuvat”

Huuhkajat koki kaksi karvasta tappiota viime viikolla MM-karsinnoissa. Dramaattisten vaiheiden jälkeen Islanti kaatoi Huuhkajat 3-2 ja kotona Kroatia oli parempi maalein 0-1.

Suomen hyökkäyspelaaminen otti kehitysaskelia, vaikkakin melko pieniä. Silti varsinkin Islantia vastaan Suomi hyökkäsi rohkeasti pallon saadessaan, ja viimeisteli hyvällä tehokkuudella paikoistaan. Kroatiaa vastaan hyökkäyspelaaminen oli olematonta.

Puolustaminen oli molemmissa peleissä tiivistä ja kohtalaisella tasolla. Islanti-pelin viimeisten hetkien nukahdukset maksavat tällä tasolla todella kovan hinnan. Kroatia-pelissä Huuhkajat lähti vahvasti puolustuksen kautta, joka oli pois hyökkäyspelaamisesta. Puolustus kuitenkin toimi yhtä Euroopan kärkimaata, Kroatiaa, vastaan varsin mallikkaasti läpi ottelun.

Katso Huuhkajien onnistujat Islanti ja Kroatia -peleissä painamalla kuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan. Arvosteluissa on kiinnitetty huomiota nimenomaan molempien pelien yhteisvaikutukseen.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!