© Kuva: Juha Tamminen

Ilves ei käyttänyt tilaisuuttaan: ”Tämä oli pettymys”

Ilveksellä oli mahdollisuus nousta tasapisteisiin HJK:n kanssa Veikkausliigassa, mutta se ei onnistunut, kun Ilves jäi Lahdessa maalittomaan tasapeliin.

Voitolla kärkeen siirtynyt IFK Mariehamn olisi vain pisteen päässä. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Mikael Soisalo oli pettynyt tulokseen.

– Tasainen vääntö, joka olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan vaan. Tasapeli on pettymys, sillä kolmea pistettä tulimme hakemaan, mutta saimme vain yhden mukaan. Kolme peliä vielä jäljellä ja koitetaan hakea niistä täydet pisteet. Meidän pelityylissämme saan paljon palloja ja minuun luotetaan. Olen laitahyökkääjä ja pitäisi päästä enemmän myös viimeistelemään niitä paikkoja, Soisalo sanoi Ilveksen nettisivuilla.

Ilves jatkaa sarjanelosena, ainoastaan kolme pistettä sarjaa johtavaa IFK Mariehamnia perässä. Ilves kohtaa vielä sekä HJK:n että Mariehamnin, joten kaikki on auki.

– Se on hienoa, että pääsen pelaamaan debyyttikaudellani tällaisen kauden lopun. Nämä ovat upeita pelejä – iltavalot ja pääsemme pelaamaan kovista panoksista! Tässä vaiheessa, kun ollaan, niin kyllä me mitalia lähdemme hakemaan, Soisalo sanoi.