© Kuva: Getty Images

Inter-faneilta kannanotto: ”Hän ei ole kapteenimme, ei nyt, eikä koskaan tule olemaan”

Interin kapteeni Mauro Icardin ja seuran fanien vihanpito jatkuu jatkumistaan. Uutisoimme eilen, kuinka tilanne lähti alunperin liikkeelle Icardin julkaisemasta kirjasta, jossa kerrotaan fanien ja Icardin ottaneen rajusti yhteen viime vuonna.

Icardi pahoitteli tapahtuneita, mutta viime sunnuntain ottelussa fanit halusivat riisua Icardilta kapteeninnauhan. Nyt fanit antoivat myös virallisen lausunnon tilanteesta.

”Meille, kuten toivottavasti kaikille muillekin Internazionalen kapteenin tulisi olla symboli. Armando Picchi, Giacinto Facchetti, Sandro Mazzola, Giuseppe Bergomi, Javier Zanetti, he ovat Icardin vastakohtia”, lausunnossa lueteltiin seuran entisiä kapteeneita.

”Siksi emme voi hyväksyä Interin hierarkiapäätöstä. Me ymmärrämme päätöstä, sen logiikkaa ja motivointia, mutta emme voi hyväksyä sitä”, seuran fanit kirjoittivat.

Fanien mukaan Icardi ei voi toimia enää Interin kapteenina.

”Me emme usko, että seura, kuten Inter, voi hyväksyä kapteenikseen yksilöä, kuten Icardi. Icardi-asia on nyt suljettu kappale, emmekä halua keskustella tästä enää. Hän ei ole meidän kapteenimme, ei nyt, eikä tule koskaan olemaan”, Inter-fanit eivät säästelleet.

Lähde: goal.com