Italian maajoukkuekärki suurissa vaikeuksissa Valioliigassa: ”Hän tarvitsee aikaa”

© Kuva: Getty Images

25-vuotias Italian maajoukkuehyökkääjä Simone Zaza on nyt pelannut West Hamin paidassa viidesti ilman maaleja.

Pelaajan isä ja agentti Antonio Zaza myöntää, että alku on ollut hankala.

– Hän tarvitsee aikaa sopeutumiseen. Hän on muuttanut pelityyliään täysin täällä. Nyt on vain odotettava, koska kunnossa hän kyllä on, Zaza sanoi Tutto Juvelle.

Samalla agentti paljasti, että vaikka pelaaja on lainalla Juventuksesta, on West Hamilla osto-optio kymmenen ottelun jälkeen. Hinta on 23 miljoonaa euroa.

– Nyt on takana viisi ottelua, joten tuo mahdollisuus tulee pian. Simone viihtyy seurassa erittäin hyvin ja kaikki on kunnossa. Pelityyli on vain täysin toinen kuin Juventuksessa ja siihen sopeutuminen vie aikaa.

West Hamin alkukausi on ollut murheellinen, joukkue on kerännyt seitsemästä liigapelistä ainoastaan neljä pistettä. Espanjalaispelaaja Pedro Obiang uskoo kuitenkin kurssin kääntyvän.

– Tarvitsemme Simonelta vain yhden maalin ja kaikki kääntyy. Meillä on todella laadukkaita pelaajia, tämä on paras West Hamin joukkue ainakin kymmeneen vuoteen. Meidän on vain löydettävä samanlainen henki, mikä kantoi viime kaudella loistaviin suorituksiin, Obiang kertoo seuran nettisivuilla.