© Kuva: Getty Images

Italian tähtipelaaja: ”Mario Balotelli on tervetullut takaisin maajoukkueeseen”

Italian maajoukkueen puolustaja Leonardo Bonucci toivoo, että Mario Balotelli pystyy todistamaan olevansa muuttunut mies, jolla on vielä käyttöä Italian maajoukkueessakin.

Balotelli on ollut pitkän kuivan kauden jälkeen huikeassa maalivireessä uudessa seurassaan Nicessä. Joukkue johtaa Ranskan liigaa, eikä vähiten siksi, että Balotelli on iskenyt kolmessa pelaamassaan ottelussa jo viisi maalia.

Balotelli kertoi hiljattain, että oli ihan oikein, kun päävalmentaja Gianpiero Ventura ei kutsunut häntä vielä maajoukkueeseen.

– Ne sanat osoittivat hienoa kypsyyttä ja kasvamista. Balotelli tuntuu nöyrtyneen ja nyt hänen on osoitettava samaa asennetta kentällä seurajoukkueessaan. Silloin hän olisi varmasti tervetullut takaisin maajoukkueeseen ja voisi auttaa maajoukkuetta, Bonucci sanoi Malta-ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Oli hienoa kuulla, kun hän sanoi, että haluaa takaisin vasta absoluuttisessa huippukunnossa, eikä vielä ansaitse maajoukkuepaikkaa. Italian maajoukkueen ovi on aina auki jokaiselle pelaajalle, joka osoittaa joukkueeseen kuuluvansa.

Balotelli pelasi viimeksi Italian paidassa 2014.