© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho puolustelee taktiikkaansa: ”Todella positiivinen esitys – Liverpoolia pitää kritisoida!”

Manchester United ja Liverpool pelasivat maalittoman tasapelin Anfieldilla maanantaina. Unitedin taktiikkana oli ilmiselvästi hakea maaliton tasapeli ja se onnistui.

Etenkin toisella jaksolla United tuskin hyökkäsi, ryhmitys oli todella puolustusvoittoinen. United piti palloa vain 35-prosenttisesti, mikä on joukkueelle alhaisin lukema sinä aikana, kun niitä on tilastoitu.

Kaukana ovat ajat, jolloin Alex Ferguson johti Unitedin aina iloista ja monipuolista hyökkäyspeliä.

– Tulos on hyväksyttävä, vaikka olisimme halunneet voiton. Pitkään meillä oli tunne, että se onnistuu, mutta emme saaneet maalia – ja silloin ei voi voittaa. Mielestäni se oli meiltä silti todella positiivinen esitys, manageri Jose Mourinho lasketteli Sunday Worldin mukaan.

– Viime vuonna United voitti täällä, vaikka Liverpool vei laukaukset 14-1. Montako laukausta heillä nyt oli? Kaksi. Jos hallitsee 65-prosenttisesti peliä ja saa kaksi laukausta niin se on Liverpool, jota pitää kritisoida. Mutta se on heidän ongelmansa, ei meidän.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!