© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp: ”Ei kiinnosta, kuinka paljon ManU on tuhlannut rahaa”

Liverpool ja Manchester United pelaavat maanantaina Valioliigassa vastakkain. Ottelu on molemmille erittäin tärkeä.

Jose Mourinho käytti pelaajahankintoihin kesällä 260 miljoonaa euoa, kun taas Liverpoolin Jürgen Klopp teki voittoa kesän pelaajakaupoillaan.

– Minua ei kiinnosta pätkääkään, kuinka paljon he ovat tuhlanneet. En mieti sellaisia asioita elämässäni sekuntiakaan. Vaikka rahaa olisi käytössä loputtomasti, se ei vaikuttaisi managerin työhöni, en edes haluaisi sellaista, Klopp sanoi Expressin mukaan.

– Olen todella tyytyväinen joukkueeseeni, vaikka emme tuhlanneet kesällä lainkaan. Nyt minua kiinnostaa vain huominen ottelu. Monien mielestä meillä menee hyvin ja heillä ei mene. Mutta ei eroa ole hyväksemme kuin kolme pistettä, Klopp muistuttaa.

– Heillä on todella laadukas joukkue, meidän on mietittävä nyt vain sitä. Jos keskittyminen karkaa hetkeksikin, tuollaisen ottelun voi hävitä sen hetken takia. Meidän kaikkien on pystyttävä keskittymään täydellisesti ja antamaan kaikkemme, Klopp sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!