© Kuva: Getty Images

Kaksi pelaajaa Barcan huippuvaarallisesta hyökkäystriosta vaarassa joutua sivuun El Clasicosta – Taktikointia luvassa?

Espanjalaisen jalkapallon kuninkuusottelu, El Clasico otellaan reilun kuukauden päästä joulukuun kolmantena päivänä. Silloin Real Madrid matkaa Barcelonan vieraaksi Camp Noulle.

Espanjalaislehti Sport maalaa uhkakuvia Barcan hyökkäystrion pelaamisesta ottelussa. Luis Suarezilla on tilillään neljä keltaista korttia ja Neymarilla kolme. Suarezin kohdalla seuraava keltainen kortti merkitsisi yhden ottelun pelikieltoa ja Neymarille vastaava kielto napsahtaisi kahden kortin jälkeen.

Barcalla on vielä kolme ottelua ennen Real Madridin kohtaamista. Niissä vastaan asettuvat Sevilla, Malaga ja Celta Vigo.

Sport-lehti epäilee, että Barca-tähdet aikovat taktikoida pelikieltouhan kanssa. Suarez voisi ottaa tahallisesti keltaisen kortin seuraavien kahden ottelun aikana, jolloin pelikielto tulisi ennen El Clasicoa. Neymarin kohdalla taktikoinnin tarve selviää, kun nähdään ottaako brassihyökkääjä neljännen kortin seuraavissa otteluissa.