Real Madridin tähtipelaaja Gareth Bale viimeisteli Los Blancosin avausmaalin eilisessä Mestarien liigan ottelussa Legia Varsovaa vastaan. Onnistumisia ei liiemmin ole Balelle Mestarien liigassa tullut.

Real Madrid otti lopulta helpohkon 5-1-voiton F-lohkon heittopussista. Balen onnistuminen oli sen sijaan walesilaishyökkääjälle ensimmäinen lähes kahteen vuoteen Mestarien liigassa.

Viime La Liga -kaudella peräti 19 maalia viimeistellyt Bale ei osunut Mestarien liigassa kertaakaan viime kaudella. Bale pelasi kuitenkin kahdeksassa Mestarien liigan ottelussa viime sesongilla.

Viimeinen onnistuminen ennen eilisiltaa tuli vuonna 2014 joulukuussa, kun Real Madrid pöllytti Ludogoretsia Santiago Bernabeulla maalein 4-0. Tuolloin Bale viimeisteli Real Madridin 2-0-osuman Toni Kroosin syötöstä.

Eilen Bale avasi Real Madridin maalijuhlat ottelun 16. minuutilla vahvalla yksilösuorituksella. Bale leikkasi oikealta laidalta kohti keskustaa haastaen laitapuolustajan ja saaden vasemman jalkansa vapaaksi. Tarkka ja kova laukaus vasemman tolpan juureen päästi ainakin pienen gorillan Balen hartioilta.

Twitterissä hurja fakta Balen maalittomasta kaudesta Mestarien liigassa sai erään käyttäjän ihmettelemään.

– Niin pitkä aika? Wow! Mestarien liiga -allergia, kirjoitti eräs käyttäjä.

Jos et näe alla olevia twiittejä, katso täältä.