Kuvat: Hurjannäköinen tulimeri FC Kööpenhaminan kannattajilla Englannissa

Valioliigan hallitseva mestari Leicester City isännöi FC Kööpenhaminaa Mestarien liigan kolmannella kierroksella. Kööpenhaminan kannattajat olivat lähteneet runsain joukoin kannustamaan omiaan Leicesteriin.

Kannattajilla oli myös melkoinen määrä pyrotekniikkaa mukana. Kuvat Leicesterin kotistadionilta King Power Stadiumilta lähtivät nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Valioliigassa ei ole viime vuosina juurikaan nähty soihtuja, mutta nyt Kööpenhaminan kannattajat olivat onnistuneet salakuljettamaan kymmeniä soihtuja stadionille, sillä soihdut ovat yleisesti kiellettyjä Valioliiga-joukkueiden katsomoissa. Luultavasti UEFA antaa tapahtumista vielä sakot.

Katso lisää kuvia Leicesterin kotistadionilta painamalla kuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.