© Kuva: Getty Images

Lehdet: Tässä syy, miksi Manchester Unitedin huippuhankinta on jäänyt ilman minuutteja

Miksi Manchester Unitedin Henrik Mkhitaryan ei ole saanut peliaikaa kuluvalla kaudella? Se on ollut yksi Unitediin kohdistuneista suurista kysymyksistä.

Brittilehti Daily Star kertoo, ettei Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho usko Mkhitaryanin vielä sopeutuneen englantilaiseen jalkapalloon. Edellisen kerran Armenian maajoukkuemies pelasi Unitedin paidassa lähes kuusi viikkoa sitten Manchester Cityä vastaan.

Täksi kaudeksi ManU:n paitaan Saksan bundesliigaseura Borussia Dortmundista saapunut Mkhitaryan, 27, ei ole Mourinhon mielestä sopeutunut ennen kaikkea Englannin liigan kovaan tempoon, kertoo Independent-lehti.

Julkisesti Mourinho ei ole suostunut avaamaan, miksi 30 miljoonalla punnalla seuraan hankittu tähti ei ole saanut vastuuta hänen alaisuudessaan. Viime kaudella Mkhitaryan iski Dortmundissa huikeat 23 maalia ja antoi 32 syöttöä kauden kaikissa kilpailuissa.

Tänään United kohtaa jälleen rakkaan arkkivihollisensa Cityn Englannin Liigacupissa. Ottelu näytetään Viasatilla ja Viaplayssa kello 21.55 alkaen. Nähtäväksi jää, antaako Mourinho Mkhitaryanille vihdoin mahdollisuuden todistaa osaamisensa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!