© Kuva: Getty Images

Leicesterin uroteot sen kuin jatkuvat – nyt seura teki englantilaista jalkapallohistoriaa

Leicesterin alkukausi Valioliigassa ei ole ollut kovinkaan ruusuinen, mutta Mestarien liigassa viime kauden Valioliiga-mestarilla kulkee. Tiistaina Leicester otti jo kolmannen voittonsa tämän kauden Mestarien liigassa, kun FC Kööpenhamina kaatui kotikentällä maalein 1-0.

Samalla Leicesteristä tuli myös ensimmäinen englantilaisjoukkue, joka on pystynyt voittamaan kolme ensimmäistä Mestarien liigan lohkovaiheen otteluaan. Leicester teki jo historiaa voittamalla ensimmäisenä englantilaisjoukkueena ensimmäiset kaksi otteluaan Mestarien liigassa.

Leicester jatkaa G-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä. Englantilaisjoukkueella on kolmen ottelun jälkeen yhdeksän pistettä. Merkillepantavaa on se, että Leicester on kerännyt Valioliigassa pisteen vähemmän kahdeksassa pelaamassaan ottelussa.

Leicester on myös ainoa joukkue Mestarien liigassa, joka on voittanut kaikki kolme lohkovaiheen otteluaan tähän mennessä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!