© Kuva: Getty Images

Liverpool-manageri vihjasi pitkästä jatkosta ja aikaisista eläkepäivistä

Liverpoolissa ensimmäistä kokonaista kauttaan valmentava Jürgen Klopp, 49, puhui jo eläkepäivistään. Lisäksi Klopp kertoi, että hän haluaisi mielellään jatkaa eläkkeelle asti Liverpoolissa.

Klopp on valmennusuransa aikana ollut Liverpoolin lisäksi Mainzissa ja Dortmundissa.

– On hyvin, hyvin epätodennäköistä, että istuisin penkillä (valmentamassa) vielä 60-vuotiaana. Ja jos urani lopussa olen valmentanut vain Manizia, Dortmundia ja Liverpoolia, olisi ne ehdottomasti olleet kolme upeaa seuraa, Klopp kertoi saksalaiselle RedaktionsNetwerkille. 

Kloppin puheiden perusteella saksalaisvalmentaja haluaisi viettää siis seuraavat 11 vuotta manageriurastaan Liverpoolin peräsimessä. Useat 60-vuotiaat managerit ovat vielä pitkään kentän laidalla. Esimerkiksi Arsenalin manageri Arsene Wenger on tällä hetkellä 66-vuotias.

Spekulaatiot ovat vieneet Kloppia myös tulevaisuudessa Saksan maajoukkueen peräsimeen.

– Aion varmasti palata Saksaan asumaan ja elämään, mutta en vielä tiedä palaanko sinne valmentamaan. Sekin päivä tulee vielä, kun sanon ”kiitos, tämä oli kunnia”, Klopp viittasi lopettamiseen.

Kloppille tulee ensi viikolla vuosi täyteen Liverpoolin peräsimessä. Tänään Liverpool kohtaa Valioliigassa Swansean vieraissa.

Lähde: Sky Sports

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!