© Kuva: Getty Images

Luis Suarez: ”Haluan pelata Barcelonassa urani loppuun”

Barcelonan 29-vuotias uruguaylaiskärki Luis Suarez sanoo haluavansa pelata Barcelonassa uransa loppuun saakka.

Suarez tuli Barcaan Liverpoolista 2014. Hän on pelannut seurassa 108 ottelua ja tehnyt huimat 93 maalia. Viime kaudella hän murjoi 35 liigaottelussa peräti 40 maalia.

– Olen todella iloinen, että Barcelona antoi minulle tämän hienon mahdollisuuden. Seurakavereillani on ollut suuri merkitys koviin maalimääriini, kertoi Suarez tänään, kun hänet palkittiin Kultaisella Kengällä.

– Toivon että saan päättää urani juuri Barcelonassa. Mutta se vaatii sitä, että pystyn pelaamaan ihan huipputasolla jatkossakin. Olen joutunut urani aikana taistelemaan todella paljon, joten nyt yritän nauttia mahdollisimman paljon tästä menestyksestä ja jokaisesta voitosta.

– Pelaan maailman parhaassa joukkueessa maailman parhaiden pelaajien kanssa. Joukkueen menestys tulee aina ensimmäisenä. Sitten on näitä henkilökohtaisia palkintoja. Jos minä en voita niitä, varmasti Leo Messi ja Neymar voittavat, Suarez turinoi.