© Kuva: Getty Images

”Maanpetturina” lopettava Espanjan maajoukkuepelaaja kumoaa väitteet: ”Välit joukkueen sisällä ovat erinomaiset”

Maajoukkueuransa päättävä Espanjan keskuspuolustaja Gerard Pique kumoaa spekulaatiot siitä, että pelaajien välit Espanjan maajoukkueessa olisivat tulehtuneet.

Maanantaina Pique ilmoitti lopettavansa maajoukkueuransa tulevien Venäjän MM-kisojen jälkeen. Syynä oli väärinkäsityksestä noussut valtava kohu, jossa puolustajan niskaan sateli valtava määrä kritiikkiä, joista pahimmissa Piqueta syytettiin maanpetturiksi.

Katalonialaisen Piquen uskottiin leikanneen Espanjan pelipaidan hihat lyhyemmiksi Espanjan lipun poisleikkaamiseksi, kun todellisuudessa syy oli pelimukavuudessa. Espanjan lippuja ei hihojen päästä nimittäin löytynyt alunperinkään.

Lopettamispäätöksellä ei Piquen mukaan ole mitään tekemistä Espanjan maajoukkueen sisäisten välien kanssa.

– Aiemmin oli joitakin vaikeampi hetkiä, mutta tällä hetkellä välit Espanjan maajoukkueessa ovat erinomaiset, Pique kommentoi Fora de Serie -tv-show:ssa Marcan mukaan.

Real Madridin kapteenilla Sergio Ramosilla ja Piquella on tiettävästi aiemmin ollut erimielisyytensä. Myös nämä ovat Piquen mukana takanapäin.

– Nykyään meillä on tapana tavata kapteenin huoneessa ottelua edeltävänä päivänä ja keskustella asioista joukkueen kesken.

– Iker [Casillasin] lähdettyä Ramos on kapteeni, joten tapaaminen on hänen huoneessaan ja Barcelona-pelaajat ovat myös paikalla.

Comments are closed.