Manchester Cityn alkukauden tappioton jyräys Valioliigassa on enää muisto vain. Tänään Pep Guardiolan supermiehistö jäi kotonaan tasapeliin Evertonia vastaan.

City voitti alkukaudesta kaikissa kilpailuissa 11 peliä putkeen, mutta kolmesta viime pelistä on tullut yksi tappio ja kaksi tasapeliä.

Tänään Romelu Lukaku vei vieraat johtoon toisella jaksolla kauden viidennellä liigamaalillaan, mutta Nolito onnistui sentään tasoittamaan pelin.

Cityllä oli pelinhallinta prosentein 72-28 ja se voitti laukaukset 9-2, mutta maalinteko oli hankalaa. Kevin De Bruyne missasi rangaistuspotkunkin.

Samaan aikaan Arsenal puristi 3-2-voiton kotonaan Swansesta. Theo Walcott maaliasi kahdesti ja Mesut Özil kerran – voitto tiesi nousua tasapisteisiin Cityn kanssa. Tottenham jäi WBA:n vieraana 1-1-tasapeliin, mutta on silti pisteen päässä kärkikaksikosta.

Maanantaina Liverpool ja Manchester City pelaavat Anfieldilla todella tärkeän ottelun. Jos Liverpool voittaa, se nousee tasapisteisiin kärkikaksikon kanssa. Unitedille tappio tietäisi jo kuuden pisteen takamatkaa kärkikolmikkoon.