© Kuva: Getty Images

Manchester Citylle iso pettymys – haarukassa ollut tähti menossa Juventukseen

Manchester City haluaisi kovasti itselleen Bayern Münchenissä pelaavan 20-vuotiaan ranskalaistähden Kingsley Comanin.

Coman on toista kautta lainalla Bayernissa Juventuksesta – nyt Bayern pohtii Comanin palauttamista Torinoon kauden jälkeen, vaikka tämä on pelannut erinomaisesti. Lainasopimus päättyy kesällä ja sopimuksen mukaan Bayern voisi ostaa pelaajan 28 miljoonalla eurolla.

Juventuksen urheilutoimenjohtaja Giuseppe Marotta on jo käynyt keskusteluja pelaajan palaamisesta.

– Comanin laina on kaksivuotinen ja olemme saaneet siitä nyt 7 miljoonaa euroa. Jos he haluavat pitää hänet, saamme 21 miljoonaa lisää. Mutta jos he eivät tosiaan halua ostaa häntä, se on meille hieno asia. Saisimme loistavan pelaajan takaisin joukkueeseen ja olisimme tienanneet 7 miljoonaa, Marotta iloitsee Sport Mediasetille.