© Kuva: Getty Images

ManU-fanit suunnittelevat jo protestia – ”Mourinho ulos”

Manchester Unitedin fanit ovat jo nyt menettämässä hermonsa Jose Mourinhoon. Kannattajat suunnittelevat Pundit Arenan mukaan protestia manageria vastaan seuraavassa kotiottelussa 19. marraskuuta Arsenalia vastaan.

United on Valioliigassa vasta kahdeksantena kahdeksan pistettä kärjestä, kun pelattu on kymmenen kierrosta.

Kannattajat suunnittelevat heittelevänsä ottelussa Arsenalia vastaan flyereita, joissa lukee ”Mourinho out” eli ”Mourinho ulos”. Protestin ympärille on perustettu myös sosiaalisen median ryhmä, jossa on jo liki 10 000 jäsentä.

Tilannetta ei helpota se, että Mourinho kertoi taannoisessa haastattelussa, että hänen elämänsä Manchesterissa on kamalaa. Tämä sai fanit raivostumaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!