© Kuva: Getty Images

ManU:lle rajua kritiikkiä: ”Mourinho on sekaisin, Pogba ei kykene ja Zlatan on turha!”

Entinen Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Johnny Giles arvostelee ESPN:n mukaan rajusti manageri Jose Mourinhoa ja joukkueen tähtipelaajia.

Giles oli voittamassa Unitedissa FA Cupia 1963. Ensimmäisenä hän kritisoi Jose Mourinhoa.

– Mielestäni Jose Mourinho ei tiedä ollenkaan, mitä on tekemässä Unitedissa. Hänellä on ongelmia Wayne Rooneyn kanssa, on Paul Pogba -ongelma ja Zlatan Ibrahimovic -ongelma, Giles kritisoi.

Paul Pogban kykyihin Giles ei usko lainkaan.

– Suurin osa huomiosta on mennyt Rooneylle, mutta Pogba on paljon suurempi ongelma. Hänet ostettiin täydellisenä keskikenttäpelaajana. Mourinho kehui, että hän pystyy kontrolloimaan pelejä, tekemään sitä ja tekemään tätä. Mutta ei hän pysty, hän on todella suuri ongelma.

– Mourinhon pitäisi antaa hänelle rooli, missä hänellä ei ole vastuuta oikein mistään. Hiukan sellainen, mikä oli aikoinaan Eric Cantonalla ManU:ssa. Pogballa on kykyjä, muttei kokonaisvaltaiseksi keskikenttäpelaajaksi. Hänellä ei ole esimerkiksi lainkaan ymmärrystä sijoittumisesta.

Myös ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic saa osansa.

– Zlatanin ongelma on maalinteossa. Jos hän ei tee maaleja, hän ei voi millään perustella peliaikaansa – silloin hän on turha mies kentällä. Hän teki alkukaudesta maaleja, muttei ole nyt tehnyt kuuteen otteluun yhtään. En usko, että hän tulee enää kovin monta tekemäänkään, Giles ruoskii.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!