© Kuva: Getty Images

Mario Balotellilta jäätävä vastaus suhteestaan Jürgen Kloppiin

Hurjassa lennossa Nicessa Ranskan liigassa alkukaudella ollut Mario Balotelli ei ole entisen managerinsa Jürgen Kloppin ylin ystävä. Klopp ei nähnyt Balotellille tilaa Liverpoolissa ja italialainen sai lähteä.

Balotellin alku on ollut kuitenkin lupaava Ranskassa. Italialainen on viimeistellyt kuusi maalia viidessä pelaamassaan ottelussa. Balotellilta kysyttiin hänen suhteestaan Kloppiin, johon italialainen antoi jäätävän vastauksen.

– Klopp? En tunne häntä. Hän tuli vain kertomaan, että lähden Liverpoolista lainalle ja sitten tulisin takaisin. Sanoin vain, että ”kiitos, heippa”, Balotelli kertoi Sky Sport Italialle.

Lisää Balotellin mietteistä voit lukea täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!