© Kuva: Getty Images

Menettääkö Arsenal tähtipelaajansa? – Arsene Wengerin kommentit herättivät epäilyt

Arsenal-valmentaja Arsene Wengerin puheet herättävät epäilyjä siitä, pystyykö seura pitämään tähtipelaajansa Mesut Özilin riveissään.

Arsenal on aloittanut neuvottelut uudesta sopimuksesta Özilin kanssa, mutta saksalaisen palkka tuottaa päänvaivaa seuralle.

– Hän ei tarvitse vakuutteluja. Hän haluaa pysyä Arsenalissa. Mutta jos tiedätte hyvän pankin, kertokaa minulle, Wenger tokaisi The Mirrorin mukaan.

Özilin nykyinen sopimus päättyy vuoteen 2018. Tällä hetkellä hän tienaa yli 155 000 euroa viikossa. Tulevaan sopimukseen keskikenttämies odottaa tiettävästi vielä suurta korotusta, mutta Arsenalin maksukyvystä ei ole tietoa.

– Kyse ei ole pelkästään rahasta. Arsenal pystyy tietysti voittamaan mestaruuksia, mutta se meidän tulee nyt näyttää. Liigassa, jossa on Manchester City, United, Liverpool, Tottenham ja Chelsea, ei voi luvata mestaruutta kenellekään, Wenger sanoi.

Özilin lisäksi Arsenal on aloittanut neuvottelut Alexis Sanchezin sopimuksen uusimisesta. Tärkeänä prioriteettilistalla on myös Hector Bellerinin sopimus.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!