© Kuva: Juha Tamminen

Mikael Forssell kehui HJK-kapteenia ja avasi tulevaisuuttaan: ”Maalinteon himo ei lopu”

Ainakin yksi pitkä HJK-ura loppui sunnuntaina, kun seuran kapteeni Sebastian Sorsa, 32, pelasi viimeisen ottelunsa HJK:n paidassa. Sorsa sai pelikaveriltaan suuret ylistykset Mikael Forssellilta, jonka tulevaisuus on vielä auki.

Sorsa pelasi HJK:ssa vuodet 2004-07 sekä 2009-2016. Kapteeni sai kannattajilta suuret suosionosoitukset pelin aikana ja jälkeen. Sorsa päätti mennä myös kannattajien sekaan laulamaan kiitokseksi. Forssell ei kehuja säästellyt puhuessaan joukkueensa kapteenista ja ystävästään.

– Ihan mahtava pelikaveri ja kapteeni, ja sen lisäksi vielä kämppis. Olen saanut viettää ”Seban” kanssa paljon aikaa tällä kaudella. Hän on ihan mieletön tyyppi, Forssell hehkutti SuomiFutis.com-sivustolle.

– Hän on johtaja kaikin puolin. Toivon, että hänellä on vielä paljon annettavaa jalkapallolle tulevaisuudessa, iän puolesta varsinkin. Toivotan hänelle onnea, mihin ikinä hän meneekään tai mitä hän tekeekään. Hän on fiksu tyyppi, ja tulee pärjäämään elämässä todella hyvin, Forssell jatkoi.

35-vuotias Forssell ei osannut vielä sanoa omasta jatkostaan muuta kuin, että haluaa jalkapallouran jatkuvan. Seuraa tai muita yksityiskohtia hyökkääjä ei vielä osannut kertoa.

– Kaikki on ihan auki vielä, ihan kaikki. Pelihalut ovat kovat, eikä se maalinteon himo minulta lopu ikinä, Forssell totesi.