© Kuva: Getty Images

Mitä tapahtui Jamie Vardylle – jo seitsemän peliä maaleitta

Leicesterin Jamie Vardy nousi loistavilla otteillaan viime kaudella mukaan jopa Englannin EM-ryhmän runkomieheksi.

Viime kaudella Vardy iski 24 liigamaalia ja oli yksi iso tekijä Leicesterin yllätysmestaruudessa. Nyt hän on pelannut jo seitsemän ottelua putkeen maaleitta ja sai juuri tiukkaa kritiikkiä entiseltä Englannin maalinsylkijältä Alan Shearerilta. Shearer syytti Vardya laiskuudesta ja yrityksen puutteesta.

– Näillä ex-pelaajilla on aina kovasti sanottavaa. Mutta joskus hyökkääjillä on hyviä kuukausia, joskus huonompia, niin oli Shearerillakin ja hän tietää sen, puolusti Leicesterin manageri Claudio Ranieri hyökkääjäänsä.

– Esimerkiksi Chelseaa vastaan halusin, että Vardy pelaa koko ajan lähellä David Luizia, koska uskoin meidän saavan siten vastaiskuja. Syy tuossa ottelussa oli minun, ei pelaajan, Ranieri kertoi ESPN:llä.

– Jamien on nyt pysyttävä viileän rauhallisena, kyllä niitä maaleja alkaa tulla, manageri vakuutteli.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!