© Kuva: Getty Images

Olivier Giroudilla huikea paluu – joko David Moyes saa potkut?

Arsenalin ranskalaistähti Olivier Giroud palasi kuukauden tauon jälkeen kentille tänään. Ja missä tavalla: hän tuli vaihdosta kentälle Sunderlandia vastaan 69. minuutilla, avausmaali tuli kaksi minuuttia myöhemmin ja toinen viiden minuutin päästä.

Alexis Sanchez oli vienyt Arsenalin johtoon, mutta Jermain Defoe tasoitti rangaistupotkusta 65. minuutilla. Sitten Arsene Wenger otti Giroudin kehiin ja heti soi. Myös Aaron Ramsey teki paluun sairastuvalta komeasti: hän tuli kentälle 77. minuutilla ja syötti minuuttia myöhemmin Sanchezin illan toisen osuman.

Sunderland otti turpaan 1-4 ja manageri David Moyesin asema alkaa käydä todella tukalaksi. Kymmenestä ottelusta joukkueella on kasassa säälittävät kaksi tasapelipistettä. Suuri osa kannattajista lähti stadionilta jo hyvissä ajoin ennen ottelun loppua.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!