© Kuva: Getty Images

Pelikaveri puolusteli Cristiano Ronaldon surkeaa alkukautta: ”Hän ei ole kone”

Cristiano Ronaldon, 31, alkukausi on ollut surkein maalien muodossa, mitä hän on koskaan Real Madridissa pelannut. Real Madrid nousi sarjakärkeen sunnuntaina voitettuaan Athletic Bilbaon Alvaro Moratan voittomaalilla 2-1.

Ronaldo on onnistunut vain kahdesti kuudessa pelaamassaan La Liga -ottelussa. Sen lisäksi Ronaldo ei ole onnistunut neljässä viimeisessä ottelussaan kotikentällään Santiago Bernabeulla. Molemmat niin sanotut meriitit ovat historiallisia Ronaldon uralla Real Madridissa.

Athletic Bilbaoa vastaan voiton ratkaissut Morata puolusti pelikaveriaan.

– Kun olet tottunut tekemään lähes 70 maalia kaudessa, se on kuin addiktio. Hän on meille tärkein pelaaja joukkueessa, ja toivon, että hän tekee meille maaleja, mutta hän ei ole kone, Morata sanoi seuran nettisivuilla.

Ronaldo loukkaantui viime kesänä EM-finaalissa, jonka jälkeen mies ei ole vielä päässyt parhaimpaan pelikuntoonsa. Silmiinpistävää on ollut, että Ronaldo on tällä kaudella hukannut paljon hyviä tekopaikkoja, joista ennen pallo on löytänyt maaliin.

– Hän on ihminen. Vaikka hän tulisikin toiselta planeetalta, ja on erilainen kuin kukaan, hänelläkin on oikeus missata maalintekopaikka, Morata puolusteli.

Lähde: goal.com