© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola: ”Emme hanki puolustajia tammikuussa”

Manchester City ei ole pystynyt pitämään maaliaan puhtaana kahdeksaan otteluun. Silti manageri Pep Guardiola sanoo, ettei ole hankkimassa uusia puolustajia tammikuun siirtoikkunassa.

Vincent Kompany, Pablo Zabaleta ja Bacary Sagna ovat kärsineet loukkaantumisista, eikä uusi hankinta John Stones ole ainakaan vielä löytänyt parasta tasoaan.

– En ole ajatellut hankkia uusia puolustajia. Miellä on paljon hyviä vaihtoehtoja, kun kaikki ovat terveenä. Näimme esimerkiksi Liigacupissa, kuinka hyvin Pablo Maffeo pelasi. Puolustamme mielestäni ihan hyvin tällä hetkellä, Guardiola sanoo FourFourTwon mukaan.

– Meille on tehty maaleja erikoistilanteista ja vastaiskuista, mutta olemme silti puolustaneet hyvin. Totta kai haluaisin, että pitäisimme nollan omassa päässä, mutta se ei ole nyt ydinkysymys. Meillä on monta muuta tärkeämpää osa-aluetta, joista olen huolissani, Guardiola sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!