© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola tiistain Barcelona-kohtaamisesta: ”Se on meidän finaalimme”

Manchester City kohtaa tiistaina kotonaan Barcelonan Mestarien liigassa. Manageri Pep Guardiolan mukaan otteluun lähdetään kuin finaaliin.

Kaksi viikkoa sitten Barca möyhensi Cityn kotonaan 4-0. City on lohkon kakkosena, mutta vain pisteen edellä Borussia Mönchengladbachia, joka kohtaa tiistaina kotonaan Celticin.

Guardiola painottaa, ettei yksikään joukkue ole lyömätön jalkapallossa.

– En ole koskaan elämässäni ajatellut, etteikö jotakin peliä voisi voittaa, enkä tule koskaan ajattelemaan. Vaikea peli on varmasti, ja meidän on pelattava lähes täydellisesti voittaaksemme. Jos emme voita, onnittelemme heitä ja jatkamme eteenpäin, Guardiola sanoi ESPN:n mukaan ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Ehkä muutamme tapaa, jolla prässäämme, tai sitten pallokontrollia tai pelinrakentelua. Haluan että pelaamme ehjät 90 minuuttia. Haluan nähdä pelaajiltani rohkeutta ja sitä, että jokainen pistää kaiken likoon. Heille tämä ottelu ei ole kuin finaali, meille se on.

– Lohkovaiheessa on vain kolme peliä jäljellä. Menetimme Glasgow’ssa kaksi pistettä ja meidän on saatava ne takaisin, Guardiola mietti.