© Kuva: Getty Images

Pep Guardiolan putki katkesi: ”Tottenham oli selvästi parempi joukkue”

Pep Guardiola kärsi sunnuntaina ensimmäisen tappionsa Englannin kentillä, kun Tottenham löi Manchester Cityn 2-0.

Cityn kausi alkoi kuudella liigavoitolla, mutta seitsemännessä tuli tappio.

– He olivat parempia nimenomaan joukkueena. Heillä on ollut sama manageri jo useamman vuoden ja he taistelivat mestaruudesta viime vuonna. Heillä on todella lahjakkaita pelaajia. Tiesimme kuinka aggressiivisesti he pelaavat etenkin kotonaan, Guardiola kertoi ESPN:n mukaan.

– Ottelu oli erittäin vaikea meille, emme pystyneet kontrolloimaan peliä kuten olisimme halunneet. Menetimme kakkospalloja vaikeissa paikoissa, he olivat yksinkertaisesti parempia. Haluan onnitella Tottenhamia. Kun toinen joukkue on parempi ja voittaa, se pitää vain hyväksyä ja ottaa siitä opiksi.

– Jalkapallo on prosessi – joskus voitat, joskus häviät. Ja kun tappio tulee, pitää ymmärtää, miksi niin tapahtui ja mitä teimme väärin. Kun asia on analysoitu, on aika jatkaa eteenpäin, Guardiola sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!