Pikahälytyksen Huuhkajiin saanut maalitykki lupaa maaleja, jos paikka aukeaa

© Kuva: Juha Tamminen
Katso HB-HJK suorana

Huuhkajiin pikahälytyksellä Roman Eremenkon tilalle kutsuttu Roope Riski oli mielissään päästyään maajoukkueen mukaan kesken pienen loman. Riski on paukuttanut Veikkausliigassa 16 maalia tällä kaudella, ja turkulainen johtaa sarjan maalipörssiä.

– Viikonlopun suunnitelmat menivät täysin uusiksi, mutta hyvä näin. Mielummin olen täällä, kun kausi loppuu kuitenkin kohta, niin sitten ehtii lomailla, Riski sanoi huuhkaja-tv:lle.

Riskillä on hyvä mahdollisuus päästä myös kentälle, sillä Eero Markkanen loukkasi nilkkansa Islanti-ottelussa, eikä Kasper Hämäläinen ainakaan loistanut Islantia vastaan. Näytönpaikka sopisi Riskille mainiosti.

– Verkot heiluvat ehdottomasti, jos kentälle pääsen. Olen unelmoinut pitkään siitä, että pääsisi näyttämään näissä tosipeleissä MM-karsinnoissa. Jos kentälle pääsen, niin maali mielessä sinne mennään, Riski sanoi luottavaisena.

Suomi -Kroatia pelataan tänään kello 19 Tampereella.

Katso HB-HJK suorana