© Kuva: Getty Images

Puolalaisfanit nostaneet poliisin valmiutta Madridissa – katso hurjat videot

Real Madridin ja Legia Varsovan välinen Mestarien liigan ottelu on nostanut Madridin poliisin valmiustasoa. Legian fanit ovat aiheuttaneet järjestyshäiriöitä Madridin kaduilla. Legian joukkueessa pelaa Huuhkajista tuttu Kasper Hämäläinen.

Marca uutisoi aiemmin, että poliisi pidätti kolme Legian kannattajaa, joita syytettiin häiriökäyttäytymisestä paikallisessa baarissa. Puolalaismiehet olivat yrittäneet ryöstää baarin kassan sekä pahoinpidelleet ravintolan kahta tarjoilijaa. Yksi epäillyistä oli puskenut päällään tarjoilijaa.

Madridiin oli määrä tulla noin 4000 Legian fania, joista peräti 300 epäillään olevan huligaaneja. Madridissa on määrätty turvaamaan kaupungin katuja peräti 2000 poliisia ja 700 Real Madridin järjestyksenvalvojaa. Legian fanit ovat ennenkin ollut otsikoissa häiriökäyttäytymisestä.

Muun muassa Legian seuraava Mestarien liigan kotiottelu Real Madridia vastaan pelataan tyhjälle katsomolle, koska fanit olivat soihduttaneet ja käyttäytyneet muun muassa rasistisesti Mestarien liigan avausottelussa Dortmundia vastaan.

Alla olevalla videolla, poliisit rauhoittelevat Legian fania kovin ottein, jos et näe, katso tästä.

Poliisit täysvarustuksessa Legian fanien edessä. Jos et näe, katso tästä.