© Kuva: Getty Images

Real Madridilla murskajuhlat – uudet tähdet nousemassa ohi Ronaldon!

Espanjan kolmosliigan eli Segunda B:n kärkijoukkueesta Cultural Leonesasta ei ollut kotikentällään Espanjan cupissa vastusta Real Madridille. Loppunumerot olivat murskaavat 1-7.

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ja Karim Benzema olivat kaikki huilivuorossa. Muille jäi näytön paikkoja. Hyvävireiset Alvaro Morata ja Marco Asensio iskivät kaksi maalia mieheen, muut merkittiin Nacholle, Mariano Diazille sekä yksi isäntien omaksi maaliksi.

24-vuotias Morata on päässyt loistovireeseen, kolmeen viime peliin on syntynyt neljä maalia ja kaikissa kilpailuissa kuusi. Hän on kauden aikana aloittanut vain neljä liigaottelua, mutta näillä näytöillä täksi kaudeksi Juventuksesta lainalta palanneelle kärkimiehelle peliaikaa tullee jatkossa paljon lisää.

Myös Espanyolista kesällä siirtynyt 20-vuotias keskikenttäpelaaja Asensio on aloittanut mainiosti Realissa. Liigamaaleja on kaksi, osumia kaikissa kilpailuissa jo viisi yhdeksässä ottelussa.

Kun Cristiano Ronaldon peli tökkii ja hän on tehnyt vain neljä maalia tällä kaudella yhteensä yhdeksässä pelaamassaan ottelussa, on päävalmentaja Zinedine Zidanella mielenkiintoinen tilanne.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä