© Kuva: Getty Images

Real Madridin tähteä ei riskeerata maaottelussa – palaa kotiin

Real Madridin ja Kolumbian maajoukkueen tähtipelaaja James Rodriguez on palaamassa kotiin Madridiin, vaikka edessä on tärkeä MM-karsintaottelu Uruguayta vastaan.

Rodriguez loukkasi pohkeensa Eibaria vastaan, mutta matkusti silti Kolumbiaan valmistautumaan karsintapeleihin. Hänen arveltiin pelaavan tiistaina Uruguauta vastaan, mutta maan jalkapalloliitto kertoo, että James on palaamassa Madridiin, eikä hänen pelikuntoaan riskeerata.

Päävalmentaja Jose Pekerman kertoi jo viime viikolla, ettei James pelaa ainakaan torstain ottelussa Paraguayta vastaan, mutta uskoi hänen tuolloin olevan pelikunnossa tiistaina. Kolumbia otti Paraguaysta tärkeän vierasvoiton erittäin tiukassa lohkossa.

Neljä parasta menee suoraan 2018 Venäjän MM-lopputurnaukseen, viides joutuu jatkokarsintaan. Uruguay johtaa lohkoa 19 pisteellä, Brasilialla on 18 ja Argentiinalla, Kolumbialla sekä Ecuadorilla 16 pistettä.