© Kuva: Getty Images

Real Madridin tähti valmis siirtoon: ”Lähden jos en pääse avaukseen”

Real Madridin ja Espanjan maajoukkueen keskikenttäpelaaja Isco myöntää, ettei ole tyytyväinen tilanteeseensa seurajoukkueessa.

24-vuotias Isco on ollut avauskokoonpanossa kauden aikana vain kerran.

– Minulle ei ole mikään ongelma vaihtaa seuraa, Isco sanoo espanjalaiselle Cope-radioasemalle.

– On selvää, että olen valmis siirtoon, mutta en vielä tammikuussa. En aio luovuttaa. Mutta jos en kauden aikana saa lisää peliaikaa, katson ensi kesänä muita vaihtoehtoja. Olen 24-vuotias ja jos en pääse avauskokoonpanoon, siirryn eteenpäin. Tiedän kyllä mitä osaan ja jos en saa näyttää sitä täällä, sitten teen sen jossain muualla, Isco sanoo.

– Mutta totta kai ykköstavoitteeni on pelata Real Madridissa ja menestyä täällä.

Isco ei kuitenkaan tuomitse päävalmentaja Zinedine Zidanea valinnoistaan.

– Hän ei ole ollut epäreilu minua kohtaan. Ne pelaavat, jotka ovat sen ansainneet. Vain minä olen vastuussa tästä ja se motivoi minua entistä enemmän. Zidane on kertonut pitävänsä minusta ja työmoraalistani. Uskon saavani vielä tilaisuuden, Isco sanoo.