© Kuva: Getty Images

Tämän Valioliiga-tähden Ronaldo haluaisi nähdä Real Madridissa: ”Se olisi mahtavaa”

Real Madridissa pitkän uran tehnyt brassilegenda Ronaldo on seurannut ihaillen Liverpool-tähti Philippe Coutinhon otteita tällä kaudella. Legendaarinen numero yhdeksikkö haluaisi nähdä Coutinhon vielä entisessä seurassaan Real Madridissa.

Ronaldo pelasi Real Madridissa vuodet 2002-07 voittaen kertaalleen Espanjan mestaruuden. Brassitaituri näkisi maanmiehensä Coutinhon mielellään entisessä seurassaan.

– Olisi mahtava nähdä Coutinho Real Madridissa. Espanjalainen jalkapallo on epäilemättä parasta historiassa. Sinne on aina ostettu parhaat pelaajat ja siellä on pelattu parasta jalkapalloa, Ronaldo sanoi espanjalaiselle radiokanavalle Onda Cerolle. 

Ronaldo ei koskaan pelannut itse Valioliigassa. Coutinhon saaminen Espanjaan onkin enempi Ronaldon unelmointia kuin kovinkaan realistinen siirto lähitulevaisuudessa, sillä Liverpool tuskin on luopumassa tähtipelaajastaan ihan hevillä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!