© Kuva: Juha Tamminen

Tasapelien ilta Veikkausliigassa – IFK Mariehamn yhä kärjessä

Kaikki Veikkausliigan neljä kärkijoukkeutta pelasivat tasapelin tänään. Näin asetelmat mitalitaistelussa ovat ennallaan.

HJK johti pitkään kotonaan IFK Mariehamnia vastaan, mutta Aleksei Kangaskolkka tasoitti loppunumeroiksi 1-1 pelin 78. minuutilla.

SJK oli kahdesti kotonaan tappiolla FC Lahtea vastaan, mutta nousi Billy Ionsin maalilla tasoihin 87. minuutilla. Myös Ilves oli pitkään tappiolla HIFK:ta vastaan, mutta Lauri Ala-Myllymäki iski 1-1-tasoituksen rangaistuspotkusta 86. minuutilla.

Häntäpään taistelussa HIFK sai siis pisteen Ilvekseltä. Niin sai myös Inter, joka jäi kotonaan PS Kemin kanssa maalittomaan. HIFK on yhä kaksi pistettä edellä.

IFK Mariehamn jatkaa kärjessä 55 pistellä, HJK:lla on 54, SJK:lla 53 ja Ilveksellä 52 pistettä. Myös VPS nousi ainakin teoriassa mitalitaisteluun voitettuaan PK-35:n 2-1, sillä on nyt 50 pistettä, kun jäljellä on kaksi ottelukierrosta.

Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki ei ollut tyytyväinen tulokseen Tampereen Tammelassa.

– Tämä oli menetetty kaksi pinnaa. Dominoimme pitkiä aikoja peliä, mutta HIFK taisteli hienosti, kuten he aina taistelevat. Maanantaina sitten HJK:ta vastaan, nämä ovat aivan mahtavia pelejä päästä pelaamaan, Ala-Myllymäki sanoi IS TV:n haastattelussa.