© Kuva: Getty Images

Tiukka linja – West Ham aikoo antaa porttikiellon jopa 200 kannattajalleen!

West Hamin ja Chelsean keskiviikon katsomorähinöinnin jälkipuinti on johtamassa ikävään yllätykseen jopa 200 fanille; heitä odottaa porttikielto seuran stadionille.

Poliisi pidätti seitsemän ihmistä rähinän seurauksena, mutta jälkipuinti jatkuu. Kannattajat heittelivät tavaraa toisiensa päälle, jopa tuoleja.

– West Ham United ja London Stadium ovat saamassa valmiiksi tutkinnan, jossa on tunnistettu 200 henkilöä, jotka olivat osallisena keskiviikon tapahtumiin ja tulevat saamaan porttikiellon stadionille, osapuolten yhteinen tiedote kertoo.

– Olemme saaneet paljon kuvamateriaalia seuralta, stadionilta, Chelsealta sekä poliisilta, mikä on mahdollistanut asian nopean tutkinnan. Porttikieltoja tullaan jakamaan sekä verbaalisista epäasiallisuuksista, mettä tavaroiden heittelystä. Meillä on näissä asioissa nollatoleranssi, osa tulee saamaan yhden kauden porttikiellon, osa elinikäisen, riippuen teon vakavuudesta, tiedote kertoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!